Wij zijn te bereiken op: 06 12644128

Taal

Valuta

Betaalmethoden

iDeal:

Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS Bank of ING (Postbank), kunt u via onze site op een zeer veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een soort ONLINE PINNEN, te vergelijken met een Pinbetaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDeal. Er opent zich een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internet bankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie kijkt u op: www.ideal.nl

Betaling via een bank- of giro overschrijving (vooruitbetaling)

 

Betaling bij afhalen;

U kunt uw bestelling ook afhalen in ons afhaalpunt/showroom aan de Merelstraat 22A, 7587AV De Lutte. Let op! Afhalen kan van maandag t/m zaterdag, tussen 13.30 uur en 19.00 uur. Of volgens afspraak. U kunt dan contant betalen.

 

Rembours

Wij verzenden niet onder rembours.

 

Wat zijn de kosten voor bezorging?

Nijhuishandel hanteert verschillende bezorgkosten voor verschillende bestemmingen.

U krijgt de exacte verzendkosten altijd te zien bij het plaatsen van een bestelling.

Voor bezorging in andere landen verzoeken wij u een mail te sturen naar [email protected], of contact op te nemen met ons via ons contactformulier met daarin aangegeven het aantal artikelen wat je wilt bestellen en het land + postcode waar het naar verzonden moet worden. Wij sturen je dan per email een bericht over de verzendkosten. Ook als u in Belgie woont en u wilt de bestelling afhalen raden we u aan om even contact met ons op te nemen.

Verzendwijze en levertermijn

  • Wil u een artikel snel geleverd hebben dan adviseren wij om middels ideal te betalen dit zorgt voor de meest vlotte verwerking
  • Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling ter verzending aan te bieden.
  • De levering van goederen vindt altijd plaats binnen 1 week.
  • Een bestelling wordt door ons niet verzonden indien deze niet compleet verzonden kan worden, tenzij hier overleg met de klant over heeft plaatsgevonden.
  • Indien de bezorging hetzij door (tijdelijk) niet in voorraad zijn, hetzij om andere redenen vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk zeven (7) werkdagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De klant heeft in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren. Nijhuishandel zal in dat geval voor terugbetaling zorg dragen.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.