Wij zijn te bereiken op: 06 12644128

Taal

Valuta

Intex Pure Spa Grewood 6 personen

€ 750,00
BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
28442
geen
De Intex Pure Spa Bubbels is een mooie ronde, greywood kleur opblaasbare spa voor maximaal 6 personen. Met de Intex Pure Spa haal je een A-merk opblaasbare spa met bubbels in huis. De wanden zijn superstevig, het motorblok groot, zwaar en krachtig, en de bediening is heel gebruiksvriendelijk met afneembaar LED-display welke op afstand is te bedienen.
Brands:

Kenmerken Intex Pure Spa met Bubbels (6 persoons)

Deze Intex spa heeft 170 bubbeljets die zorgen voor een heerlijke bubbelmassage. De spa verwarmt met zo'n 1,5-2,5 graden per uur tot maximaal 40°C. Het verbruik hierbij is zo'n 2,2 kW. Wanneer je de filterstand aanzet, is het water binnen 30 tot 60 minuten volledig gefilterd. Tijdens het opzetten en afbreken laat je de Intex Pure Spa Bubbels opblazen of leeglopen door het motorblok. Het motorblok heeft een breedte van 38 cm, is 46 cm hoog en 38 cm diep. Deze afmetingen zijn handmatig gemeten en kunnen daarom wat afwijken.

Vernieuwd bedieningspaneel Het bedieningspaneel is zowel qua design als gebruiksgemak verbeterd. Klap het paneel omhoog om het scherm beter af te lezen. Een doorzichtig klepje beschermt het scherm tegen eventuele krassen. Om het bedieningspaneel op te bergen, duw je de knop aan de achterkant in waarna het paneel omlaag gaat. Het verbeterde bedieningspaneel met LED weergave, heeft een mooie uitstraling en is gebruiksvriendelijk. Ook kunt u het makkelijk opbergen door een druk op de knop aan de achterkant.

Kenmerken Intex Pure Spa met Bubbels (6 persoons)

Hier volgt een korte opsomming van de functies op het LED display.

Display aan/uit

Bubbels aan/uit

Verwarming aan/uit

Temperatuur hoger/lager

Filtersysteem aan/uit Schakelaar

Celsius/Fahrenheit

Wanneer je het display aanzet, zie je direct wat de temperatuur van het water is. Mocht er iets niet goed zijn aangesloten, dan zie je dat ook op het display (in de vorm van een foutcode). Kijk in dat geval in de handleiding hoe je de foutcode oplost. Tot slot lees je op het display af welke functies je aan hebt staan (bubbelen, verwarmen, filteren).

Meegeleverde accessoires:

Isolerende cover met afdekhoes Hiermee dek je de spa af als je hem niet gebruikt. De cover is opblaasbaar en past precies in de spa, zodat het beter isoleert. Zo blijft de opgebouwde warmte van het water beter op niveau. Daarnaast is het water in de spa beschermd tegen vuil van buitenaf. Met de hoes - die je over de spa met cover doet - is alles netjes afgedekt.

Isolerend grondzeil Hier plaats je de Intex Pure Spa op. Het grondzeil zorgt ervoor dat je Intex Pure Spa beschermd is tegen beschadigingen aan de onderkant. Daarnaast heeft ook het grondzeil een isolerende functie. Zo zal de opgebouwde warmte ook via de onderkant niet snel ontsnappen.

Filter Intex S1 (2x) Hiermee filter je het spawater mits je de pomp regelmatig laat draaien. Spoel het filter regelmatig onder de kraan uit en vervang de filter op den duur (na ongeveer 1 maand; afhankelijk van het gebruik).

Chloordrijver Behalve de grovere viezigheden, komen er ook vuildeeltjes in het water terecht die je niet ziet. Dit zijn bacteriën (algen) die zorgen voor groen of troebel water. In de meegeleverde chloordrijver doe je chloortabletjes (niet meegeleverd), waarmee je het water desinfecteert.

Opbergtas Hiermee berg je de Intex Pure Spa veilig op in de winter. Vrij van beschadigingen.

Luchtdrukventiel maakt drukmeter overbodig Op alle Intex Pure Spa's zit een luchtdrukventiel. Dit ventiel voorkomt dat de kuip opzwelt door een te hoge druk. Bij een te hoge interne druk laat het ventiel namelijk automatisch lucht vrij. Hoe zonniger het is, hoe meer druk er op de kuip komt te staan. Bij donker weer zakt de jacuzzi wat uit. Dit is heel normaal - de jacuzzi is dan dus niet lek. Via het luchtdrukventiel kun je ook handmatig lucht vrijlaten of bijpompen.

Benodigde (tuin)ruimte Om de Intex Pure Spa Bubbels (6 persoons) volledig (inclusief motorblok] op te kunnen zetten, adviseren wij een minimale (tuin)ruimte van 300 bij 220 cm. De kabel is 3,5 meter lang, dus zorg dat er binnen deze lengte een stroomvoorziening aanwezig is.

Meer accessoires?

Wil je je Intex Spa verrijken met extra accessoires? Denk bijvoorbeeld aan een lekker geurtje, stofzuiger, chloor of een buitenbank. Bekijk dan het aanbod op spa accessoires.

Specificaties

Merk: Intex

Model: Pure Spa Bubbels Massage

Aantal personen: 6 personen

Voorzien van: Enkel bubbels

Vorm: Rond

Kleur: Grijs met houtnerf

Breedte (buitenmaat): 216 cm Breedte (binnenmaat): 165 cm

Hoogte: 71 cm

Inhoud: 1098 Liter

Jets: 170 bubbeljets

Zoutwatersysteem: Nee

Hardwatersysteem: Ja

Verwarming: 2,2kW / 220V

Verwarmingscapaciteit: 1,5-2,5 graden per uur

Temperatuur: Instelbaar van 20 - 40 graden

Air Blower: 800W / 220V

Kabellengte: 3,5 meter

Losse motorunit: Ja

Diepte motorblok: 38 cm

Met zitjes: Nee (wel los bij te krijgen)

Met hoofdsteunen: Ja 2x Foam hoofdsteunen

Verlichting: Ja 1 multi Colored Battery Led

Gewicht: 51.3 kg

Materiaal: Gelamineerd PVC

Garantie: 1 jaar

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Intex Pure Spa Grewood 6 personen