Wij zijn te bereiken op: 06 12644128

Taal

Valuta

Intex Zoutwatersysteem QS500

€ 197,00
BeschikbaarheidNiet op voorraad
SKU
26668GS
geen

Nieuw model

Het KRYSTAL CLEAR™ ZOUTWATERSYSTEEM werkt met alle Intexbaden, ook de kleinere (zolang de min. capaciteit van de pomp maar 2.650 liter water per uur is en maximaal 11.355 liter).

Omdat de draaitijd kan worden ingesteld van 6 / 10 / 14 uur per dag, zal het systeem op alle zwembaden van Intex goed functioneren.

Dit zoutwatersysteem produceert 5 gram chloor per uur.

Brands:

Het KRYSTAL CLEAR™ ZOUTWATERSYSTEEM heeft een aantal belangrijke voordelen:

Traditioneel chloor is een onstabiel chemisch middel, dat regelmatig toegevoegd dient te worden aan zwembadwater, omdat het verdampt in zonlicht (UV straling) en bij gebruik van het zwembad. Dit betekent, dat de zwembadeigenaar regelmatig geconfronteerd wordt met de irritaties van het kopen, vervoeren en toevoegen van chloor aan het zwemwater. Ook dient hij chloor te bewaren in huis of garage, wat gevaarlijk is voor kleine kinderen.

Het KRYSTAL CLEAR™ ZOUTWATERSYSTEEM sluit deze problemen uit, omdat het KRYSTAL CLEAR™ ZOUTWATERSYSTEEM kleine, stabiele hoeveelheden natuurlijk chloor produceert, dat bacteriën en algen doodt en dit op een constante basis aan het zwemwater toevoegt.

Wanneer deze hoeveelheden natuurlijk chloor "verbruikt" zijn, lossen ze weer in het water op en laten slechts natuurlijk zout achter, dat vervolgens tijdens het draaien van het KRYSTAL CLEAR™ ZOUTWATERSYSTEEM weer omgezet wordt in natuurlijk chloor.

Omdat het zoutgehalte in het zwemwater zo laag is (1/10 van het zoutgehalte in de zee) zult u het niet of nauwelijks merken. Het heeft geen zoutige smaak of geur en maakt het water niet troebel. Er is echter wel voldoende zout in het water om een verzachtende werking te hebben, zoals sommige waterverzachters dit doen.

Daarnaast maakt het zoutwatersysteem gebruik van een koper ionisatie anti-alg technologie. Hierdoor worden actieve en desinfecterende koperen ionen aan het water toegevoegd. Deze methode werkt nog effectiever tegen algen dan chloor of andere algwerende zwembadchemicaliën.

•Zelf reinigende titanium-gecoate electrolytische cel voor constante prestatie

•Het touch-controle paneel staat gebruiker toe om het aantal gebruikers-uren in te stellen.

•Flow sensor systeem verwijst de gebruiker naar de gebruiksvoorwaarden.

•24 uur timer.

•Het slot op het toetsenbord zorgt ervoor dat de instellingen niet per ongeluk gewijzigd kunnen worden.

•Makkelijk te gebruiken teststrips (10 stuks) bijgevoegd om de prestatie te meten.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Intex Zoutwatersysteem QS500

upsell products

Nam liber tempor cum soluta nobis eleifend option congue nihil
doming id quod mazim placerat facer possim assum typi non habent claritatem insitam.