Wij zijn te bereiken op: 06 12644128

Taal

Valuta

Intex Zoutwatersysteem QS200

€ 94,50
BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
26662GS
geen

Nieuw model 2022 Het KRYSTAL CLEAR™ ZOUTWATERSYSTEEM werkt met alle kleine Intex zwembaden (zolang de min. capaciteit van de pomp maar 1.136 liter water per uur is en maximaal 3.785 liter).

Dit zoutwatersysteem heeft 1 cyclus van 10 draaiuren.

Dit zoutwatersysteem produceert 2 gram chloor per uur.

Brands:

Het KRYSTAL CLEAR™ ZOUTWATERSYSTEEM heeft een aantal belangrijke voordelen: Traditioneel chloor is een onstabiel chemisch middel, dat regelmatig toegevoegd dient te worden aan zwembadwater, omdat het verdampt in zonlicht (UV straling) en bij gebruik van het zwembad. Dit betekent, dat de zwembadeigenaar regelmatig geconfronteerd wordt met de irritaties van het kopen, vervoeren en toevoegen van chloor aan het zwemwater. Ook dient hij chloor te bewaren in huis of garage, wat gevaarlijk is voor kleine kinderen.

Het KRYSTAL CLEAR™ ZOUTWATERSYSTEEM sluit deze problemen uit, omdat het KRYSTAL CLEAR™ ZOUTWATERSYSTEEM kleine, stabiele hoeveelheden natuurlijk chloor produceert, dat bacteriën en algen doodt en dit op een constante basis aan het zwemwater toevoegt. Wanneer deze hoeveelheden natuurlijk chloor "verbruikt" zijn, lossen ze weer in het water op en laten slechts natuurlijk zout achter, dat vervolgens tijdens het draaien van het KRYSTAL CLEAR™ ZOUTWATERSYSTEEM weer omgezet wordt in natuurlijk chloor.

Omdat het zoutgehalte in het zwemwater zo laag is (1/10 van het zoutgehalte in de zee) zult u het niet of nauwelijks merken. Het heeft geen zoutige smaak of geur en maakt het water niet troebel. Er is echter wel voldoende zout in het water om een verzachtende werking te hebben, zoals sommige waterverzachters dit doen. Daarnaast maakt het zoutwatersysteem gebruik van een koper ionisatie anti-alg technologie. Hierdoor worden actieve en desinfecterende koperen ionen aan het water toegevoegd. Deze methode werkt nog effectiever tegen algen dan chloor of andere algwerende zwembadchemicaliën.

Dit zoutwatersysteem is geschikt voor zwembaden met maximaal 8.300 liter water.

•Zelf reinigende titanium-gecoate electrolytische cel voor constante prestatie.

•Het zoutwatersysteem heeft een timer van 24 uur en draait 10 uur.

•Flow sensor systeem verwijst de gebruiker naar de gebruiksvoorwaarden.

•Het slot op het toetsenbord zorgt ervoor dat de instellingen niet per ongeluk gewijzigd kunnen worden.

•Mooi smal en slank design.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Intex Zoutwatersysteem QS200